Msn Destek
  MSN DESTEK · Arama
· Üye Listesi
· Kullanıcı Grupları
· Giriş   Kayıt

Aynı Bilgisayarda birden çok (Multi MSN, Polygamy) Msn oturumu nasıl açabilirim?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Msn Destek Forum Ana Sayfa -> MSN Yardımcı Programlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hakans

Rep: +1    

MesajTarih: Sal Mar 20, 2007 11:24 pm    Mesaj konusu: Aynı Bilgisayarda birden çok (Multi MSN, Polygamy) Msn oturu Alıntıyla Cevap Gönder

--> Bunun için çok sayıda program mevcut. Ben kendi kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım MessPatch programını öneriyorum. Sadece Çoklu Msn oturumu değil, MSN'in bir çok özelliğini değiştirmenize olanak tanıyan bir program. Programı www.mess.be sitesinden temin edebilirsiniz. MessPatch programının sizin Msn versiyonuna uygun olduğuna dikkat etmelisiniz. Çoklu oturum açmayı olanaklı hale getirebilmeniz için, programı çalıştırdığınızda "Enable Polygamy" seçeneğini seçili hale getirmelisiniz.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
SKunPL

Rep: 0    

MesajTarih: Sal May 15, 2007 8:33 pm    Mesaj konusu: İzleme:D Alıntıyla Cevap Gönder

Bunu Yazan Hakans Sa Orda DurCan :)GecmıCen Very HappyS.a ArkAdasLar Smile
Başa dön
BaBaLaZz

Rep: 0    

MesajTarih: Çrş Ekm 17, 2007 5:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dosTum SaoL ...
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Msn Destek Forum Ana Sayfa -> MSN Yardımcı Programlar Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız