Msn Destek
  MSN DESTEK · Arama
· Üye Listesi
· Kullanıcı Grupları
· Giriş   Kayıt

Hata kodu vermıyor ??

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Msn Destek Forum Ana Sayfa -> MSN Hata Kodları ve Çözümleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
**eCee..

Rep: 0    

MesajTarih: Çrş Ağu 06, 2008 9:39 pm    Mesaj konusu: Hata kodu vermıyor ?? Alıntıyla Cevap Gönder

Selamlar ilginç bi soru sorucam. Bundan bi hafta kadar once internetim kesildi. ADSL destek hattını aradım, ordan bağlantımın sorunsuz olduğunu gördüklerini söylediler. Yine de bişeyler denedik falan ama olmadı yinede. Ne explorer'dan ne de firefox'tan internete giremıyodum. Daha doğrusu ana sayfa olan google açılıyodu başka bşey açılmıyodu. MSN'imin de açılmadığını farkettim tabi. Ama mesela LimeWire bağlanıyodu. Her neyse ben Apple bilgisayarlarda internete girmeye yarayan Safari'yi yükledim ve ondan internete girebiliyorum. Şuanda onu kullanıyorum ama MSN'im hala açılmıyo. İşin ilginç tarafı onarmak için çıkan o pencere de açılmıyo, hata kodu da vermıyo. Heralde lanet bi virüsün işidir ama msn'i açmayı çok özledm. Meebo veya e-buddy'den girmek istemıyorum çnku kesinlikle aynı tadı vermıyo. Yardım Lütfenn:(
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Msn Destek Forum Ana Sayfa -> MSN Hata Kodları ve Çözümleri Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız