| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
webmaster83
Rep: 0
|
Tarih: Cmt Mar 22, 2008 11:40 pm Mesaj konusu: hata kodu : 80048826 yardım |
|
|
Hesap bilgilerini girin
Oturum açtığınız hesapta bazı gerekli bilgiler eksik. Oturum açma işlemini tamamlamak için aşağıdaki bilgileri girin.
diyor.
gerekli olan bütün alanları dolduruyorum ancak bu seferde...
Hesap bilgilerini girin
Bilgileriniz güncellepştirilirken hata oluştu. Bilgiler kaydedilmiş veya kaydedilmemiş olabilir. Sürece devam etmek için lütfen yeniden oturum açın.
diye bir hata veriyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ichi Admin

|
Tarih: Pts Mar 24, 2008 11:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Anladığım kadarıyla, farklı bir domain'den windows live hesabı açmak istiyorsun. Örneğin falan@gmail.com ile MSN e login olmak istiyorsun.
Denediğin email adresi başkası tarafından kullanıldığı için, ve daha önce doğrulama işlemi ile aktivasyonda kullanıldığı için senin kullanmana izin vermiyor olmalı. Kendine ait bir eposta adresi kullanmıyorsun gibime geldi. |
|
| Başa dön |
|
 |
webmaster83
|
Tarih: Pts Mar 24, 2008 11:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bu zaten benimdi ama domains.live bişeyler yaptım bu hatayı alıyorum neden bilmiyorum 120 gün sonra tekrar denicem ozamana kadar herşey gidiyor sanırım |
|
| Başa dön |
|
 |
ichi Admin

|
Tarih: Çrş Mar 26, 2008 3:31 am Mesaj konusu: |
|
|
peki live icin kullanmak istedigin email adresine bir aktivasyon epostası göndermiş olabilir. ve bu emaili onaylamadıysan, (junk/spam klasörüne düşmüş olabilir, görmemiş olabilirsin) belki onaylanmadığı için kullandırmayıp bu hatayı veriyordur.
eger hotmail'i live a ceviriyorsan böyle birşey olmaz tabi de, eger microsoft'un eposta hizmetleri dışında bir epostayı live login de kullanmak istediysen o şekilde bir onay işlemi gerekiyordu. |
|
| Başa dön |
|
 |
|