Msn Destek
  MSN DESTEK · Arama
· Üye Listesi
· Kullanıcı Grupları
· Giriş   Kayıt

hata kodu : 80048826 yardım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Msn Destek Forum Ana Sayfa -> MSN Hata Kodları ve Çözümleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
webmaster83

Rep: 0    

MesajTarih: Cmt Mar 22, 2008 11:40 pm    Mesaj konusu: hata kodu : 80048826 yardım Alıntıyla Cevap Gönder

Hesap bilgilerini girin
Oturum açtığınız hesapta bazı gerekli bilgiler eksik. Oturum açma işlemini tamamlamak için aşağıdaki bilgileri girin.
diyor.

gerekli olan bütün alanları dolduruyorum ancak bu seferde...

Hesap bilgilerini girin
Bilgileriniz güncellepştirilirken hata oluştu. Bilgiler kaydedilmiş veya kaydedilmemiş olabilir. Sürece devam etmek için lütfen yeniden oturum açın.
diye bir hata veriyor...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ichi
Admin
Admin

MesajTarih: Pts Mar 24, 2008 11:20 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Anladığım kadarıyla, farklı bir domain'den windows live hesabı açmak istiyorsun. Örneğin falan@gmail.com ile MSN e login olmak istiyorsun.
Denediğin email adresi başkası tarafından kullanıldığı için, ve daha önce doğrulama işlemi ile aktivasyonda kullanıldığı için senin kullanmana izin vermiyor olmalı. Kendine ait bir eposta adresi kullanmıyorsun gibime geldi.
Başa dön
webmaster83

MesajTarih: Pts Mar 24, 2008 11:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu zaten benimdi ama domains.live bişeyler yaptım bu hatayı alıyorum neden bilmiyorum 120 gün sonra tekrar denicem ozamana kadar herşey gidiyor sanırım
Başa dön
ichi
Admin
Admin

MesajTarih: Çrş Mar 26, 2008 3:31 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

peki live icin kullanmak istedigin email adresine bir aktivasyon epostası göndermiş olabilir. ve bu emaili onaylamadıysan, (junk/spam klasörüne düşmüş olabilir, görmemiş olabilirsin) belki onaylanmadığı için kullandırmayıp bu hatayı veriyordur.
eger hotmail'i live a ceviriyorsan böyle birşey olmaz tabi de, eger microsoft'un eposta hizmetleri dışında bir epostayı live login de kullanmak istediysen o şekilde bir onay işlemi gerekiyordu.
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Msn Destek Forum Ana Sayfa -> MSN Hata Kodları ve Çözümleri Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız